Pantalles LED

Las mejores Pantallas LED publicitarias a medida. Para interior y exterior.

pantalles led

Cada vez son mas los clientes que recurren a las pantallas LED para una experiencia mejorada del cliente que puede hacer que su marca se distinga de la competencia. Con una pantalla brillante y espectacular, podrá captar la atención de los transeúntes al instante, al tiempo que promueve el mensaje o contenido deseado y aumenta los ingresos de patrocinio.

Cabinets Uslim

Els nous cabinets Uslim de resolucions: 2.6, 3.9 i 4.8 són un bona solució per a la instal·lació de pantalles d’instal·lació fixa indoor i outdoor.

El seu fàcil maneig i manteniment, fan que sigui una pantalla ideal per a instal·lacions en entorns com Retail, Hotels, auditoris etc.

Uslim és una solució molt flexible i disposa diferents mesures de cabinet per adaptar-se a la mesura de pantalla.

Amb tan sols 8 cm de gruix fan d’Uslim una de les pantalles més primes del mercat, el que permet la seva fàcil instal·lació tant en suports com en paret.

Destaca la seva gran qualitat d’imatge amb un angle de visió de 140 º en horitzontal amb el qual es permet una visualització a distàncies molt curtes sense que la imatge perdi qualitat.

Uslim aconsegueix una màxima flexibilitat permetent barrejar cabinets de diferent mida. Permet també realitzar pantalles molt creatives i de formes completament singulars.

uslim