Pantalles LED

Les millors Pantalles LED publicitàries a mida. Per a interior i exterior

pantalles led

Cada vegada són més els clients que recorren a les pantalles LED per a una experiència millorada del client que pot fer que la seva marca es distingeixi de la competència. Amb una pantalla brillant i espectacular, podrà captar l’atenció dels transeünts a l’instant, alhora que promou el missatge o contingut desitjat i augmenta els ingressos de patrocini.

Cabinets Uslim

Els nous cabinets Uslim de resolucions: 2.6, 3.9 i 4.8 són un bona solució per a la instal·lació de pantalles d’instal·lació fixa indoor i outdoor.

El seu fàcil maneig i manteniment, fan que sigui una pantalla ideal per a instal·lacions en entorns com Retail, Hotels, auditoris etc.

Uslim és una solució molt flexible i disposa diferents mesures de cabinet per adaptar-se a la mesura de pantalla.

Amb tan sols 8 cm de gruix fan d’Uslim una de les pantalles més primes del mercat, el que permet la seva fàcil instal·lació tant en suports com en paret.

Destaca la seva gran qualitat d’imatge amb un angle de visió de 140 º en horitzontal amb el qual es permet una visualització a distàncies molt curtes sense que la imatge perdi qualitat.

Uslim aconsegueix una màxima flexibilitat permetent barrejar cabinets de diferent mida. Permet també realitzar pantalles molt creatives i de formes completament singulars.

uslim