Videoconferència | Nextec Projects

Videoconferència

L’ eina més potent per a presentar les teves idees i col·laborar fàcilment amb els companys

Una solució per a cada espai

Fes click a la imatge per veure-les

Konftel C20Ego

Konftel C20Ego és la solució de col·laboració de vídeo perfecta per a petites sales de reunions, que combina la càmera de conferències Konftel Cam20 4K i el brillant altaveu Konftel Ego amb qualitat d’àudio OmniSound®. El Konftel OCC Hub ho reuneix tot en un còmode kit, de manera que un sol cable USB és tot el que necessiteu per connectar la càmera, la unitat de so i la pantalla de l’habitació a l’aplicació de col·laboració del vostre ordinador portàtil.

Konftel C2070

Konftel C2070 és el paquet de vídeo perfecte per a sales de reunions compactes i mitjanes, que combina la càmera de conferències Konftel Cam20 4K amb l’altaveu Konftel 70 per a una qualitat d’àudio OmniSound®. El Konftel OCC Hub ho reuneix tot en un còmode kit, de manera que un sol cable USB és tot el que necessiteu per connectar la càmera, la unitat de so i la pantalla de la sala a la videotrucada del vostre ordinador portàtil.

Konftel C5055Wx

Konftel C5055Wx és la solució de col·laboració de vídeo perfecta per a sales de reunions mitjanes i grans, que combina la càmera de conferències Konftel Cam50 PTZ i l’altaveu ampliable Konftel 55Wx amb qualitat d’àudio OmniSound®. El Konftel OCC Hub ho reuneix tot en un còmode kit, de manera que un sol cable USB és tot el que necessiteu per connectar la càmera, la unitat de so i la pantalla de l’habitació a l’aplicació de col·laboració del vostre ordinador portàtil.

polycom

El millor àudio de la seva classe

En lloc de preguntar-se si li hauran entès, tots els assistents a la reunió tindran la seguretat que se’ls ha escoltat de forma clara.

  • La barra de so Polycom Studio garanteix un àudio estèreo nítid i d’alta fidelitat que reprodueix de forma precisa les veus, tal com s’esperaria d’una solució més cara.
  • Conferències d’àudio en grup estables amb l’aparellament de l’altaveu Bluetooth amb el telèfon mòbil
Videoconferència | Nextec Projects

Una experiència de vídeo dinàmica

Si alguna vegada ha assistit a una conferència de vídeo a la que era difícil identificar la persona que estava parlant, gaudeixi d’una experiència més connectada amb una càmera de videoconferències HD que no requereix intervenció per part de l’usuari.

  • La nostra exclusiva tecnologia de seguiment de l’interlocutor se centra de forma intel·ligent en la persona que parla, fins i tot si aquesta s’està movent per la sala.
  • El nostre enquadrament de grup intel·ligent mostra automàticament a tots de forma més clara per proporcionar unes converses més interactives.
  • Sempre se li veurà amb nitidesa gràcies a la resolució 4K, el zoom electrònic de 5x i l’ampli camp de visió de 120 graus, a més de a l’avançada tecnologia de correcció que redueix la distorsió en les vores.

Sense distraccions

El soroll de fons que obstaculitza la veu de qualsevol interlocutor deriva en distraccions i redueix la fluïdesa de la conversa a l’haver de demanar als altres que guardin silenci.

  • La tecnologia patentada NoiseBlock acaba amb aquestes distraccions.
  • La  tecnologia patentada Acoustic Fence impedeix que les veus externes interrompin la seva conversa.

Polycom Studio funciona amb gairebé qualsevol plataforma de vídeo en el núvol, el que li garanteix la compatibilitat amb totes les plataformes actuals i futures. La nostra barra de vídeo admet les següents plataformes, entre d’altres.

Videoconferència Nextec Projects
Lifesize
LifeSize videoconferència

Equips per a videoconferències de qualitat

Desenvolupat després de més d’una dècada d’experiència en enginyeria de maquinari.

Dispositius intel·ligents de col·laboració

La nostra gamma d’equips de conferències d’àudio i vídeo s’ha dissenyat per aportar simplicitat d’ús i per connectar amb els teus equips. A l’connectar les nostres innovadores i intuïtives solucions de videoconferència amb el nostre guardonat servei de videoconferències en el núvol, LifeSize ajuda a convertir qualsevol espai en una sala de reunions de vídeo i segons.

LifeSize videoconferència

L’aplicació de LifeSize

El guardonat programari de videoconferència

LifeStyle
LifeStyle software videoconferència

Directori basat en cerques integrat

Directori basat en cerques per fer trucades a al moment: sense melodies d’espera, sense codis de trucada, sense esperar moderadors. Fer trucades no pot ser més senzill.

LifeStyle software videoconferència

Compartir pantalla durant conferències web

Comparteixi pantalla amb els seus companys durant una trucada de conferència, l’hi posem fàcil. Amb un simple clic en un botó, pot triar entre compartir la pantalla completa o només una aplicació.

LifeStyle

Conferències d’àudio a través de la xarxa telefònica commutada pública (PSTN)

Tots els usuaris de LifeSize poden rebre un nombre pont de vídeo i un altre d’àudio amb números locals de conferència per a més de 60 països, perfecte per a connectar fins a 50 trucades d’àudio quan no pot utilitzar vídeo.

LifeStyle software videoconferència

Integracions amb calendaris

Sincronitzeu el sistema Lifesize® Icon ™ amb Microsoft Office 365®, Google Apps ™ o Microsoft® Exchange Server 2013 calendar.

LifeStyle software videoconferència

Sense límit d’invitacions a convidats

Envieu invitacions de reunió o calendari a qualsevol persona de la seva empresa o externa i connecteu-vos per vídeo des del seu navegador amb l’aplicació web de LifeSize.

LifeStyle software videoconferència

Gestió des del web pensada pels departaments tècnics

Entreu al tauler de control per realitzar un seguiment de la utilització: nombre de trucades, minuts, usuaris i durada mitjana de trucada. Creu i gestioni el seu directori, esborri les sales de reunions que no s’estiguin usant i personalitzi la configuració avançada, tot des del navegador.

Kandao Meeting Pro és un dispositiu de videoconferència de 360° basat en IA, equipat amb una lent de 360 graus, un sistema d’àudio omnidireccional, un altaveu Hi-Fi i un sistema Android integrat. Kandao Meeting Pro està dissenyat per ser quatre en un, per ser el més potent.

No hay necesidad de un sistema operativo externo Kandao Meeting Pro se puede utilizar como terminal de videoconferencia independiente. Ya no se necesita un ordenador externo, la conferencia se puede iniciar fácilmente conectándose a una pantalla a través de HDMI. Duplicación de pantalla en un solo paso desde dispositivos de varios tipos Compatibilidad con el protocolo Airplay y Miracast. Los usuarios pueden duplicar la pantalla desde dispositivos iOS, dispositivos MacOS, dispositivos Android y dispositivos del sistema Windows. 360° sin Punto Ciego Captura de imágenes de 360 °, unión de flujo óptico continuo, reducción de ruido, rango dinámico amplio, compensación de exposición y balance de blancos automático.